BUREAU JONG

INFO VOOR JONGEREN VANAF 13 JAAR

 

Hoi! Wij zijn Susanne en Ans van Bureau Jong. Wij weten veel over scheiden en alles wat daarbij komt kijken. Maar vooral weten we wat zo’n ingrijpende gebeurtenis voor de kinderen betekent. Een scheiding is voor bijna elke jongere een verdrietige en verwarrende periode.

Jij hebt niet voor de scheiding gekozen, maar je zult er wel mee moeten dealen

 

Veilige plek

Het programma ziet er zo uit:

 

Samen gaan we 5 individuele gesprekken voeren over de scheiding, deze gesprekken vinden plaats op kantoor van Bureau Jong. Middels creatieve werkvormen gaan we het hebben over scheiden en wat daar allemaal bij komt kijken. Allemaal bedoeld om jou te kunnen laten vertellen wat jij voelt of denkt nu je ouders gescheiden zijn. MIsschien voel je je  boos, verdrietig, gefrustreerd of onzeker. Of misschien voel je wel helemaal niks, weet je niet wat je vindt of voelt. Of misschien wil je er vooral zo weinig mogelijk last van hebben. Dat is allemaal niet raar. Maar het is echt waar: praten over de scheiding helpt!Tijdens de schoolvakanties zijn er geen gesprekken, dan ben je gewoon vrij.

 

 

Info aan je ouders

We leggen ook aan je ouders uit wat welke activiteiten we met je gaan doen en waarom. We vinden het belangrijk dat je weet dat we nooit persoonlijke dingen aan je ouders doorvertellen. We praten alleen maar in het algemeen over wat we samen hebben gedaan.

 

Voordat we kunnen starten, moeten allebei je ouders hier schriftelijk toestemming voor geven. Dit kan via deze website.

Heb je nog vragen? Bel, app of mail ons dan! Rare vragen bestaan niet.

“Soms is scheiden beter. Soms is scheiden niet beter. In ieder geval verandert het je leven.”

JASPER (15 JAAR)

CONTACT MET

BUREAU JONG

 

Heb je vragen, vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons op een van beide nummers:

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

BUREAU JONG

INFO VOOR

JONGEREN VANAF 13 JAAR

 

Hoi! Wij zijn Susanne en Ans van Bureau Jong. Wij weten veel over scheiden en alles wat daarbij komt kijken. Maar vooral weten we wat zo’n ingrijpende gebeurtenis voor de kinderen betekent. Een scheiding is voor bijna elke jongere een verdrietige en verwarrende periode. Jij hebt niet voor de scheiding gekozen, maar je zult er wel mee moeten dealen.